Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Unt aromatizat cu ansoa si patrunjel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Unt aromatizat cu ansoa si patrunjel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Unt aromatizat cu ansoa si patrunjel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

5 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Saluuut! Mi-a venit ideea asta sa fac unt aromatizat cu ansoa si patrunjel pentru ca sunt ingredientele pe care le am mai mereu pe acasa. Se poate manca pe paine prajita, sau se poate adauga in paste, pe steak-uri, sau peste.

Unt aromatizat cu ansoa si patrunjel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

5 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Saluuut! Mi-a venit ideea asta sa fac unt aromatizat cu ansoa si patrunjel pentru ca sunt ingredientele pe care le am mai mereu pe acasa. Se poate manca pe paine prajita, sau se poate adauga in paste, pe steak-uri, sau peste.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr unt
  • 7 buc file de ansoa
  • dupa gust patrunjel
  • 1unt
    200 gr
  • 2file de ansoa
    7 buc
  • 3patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.