Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sushi cu ton

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Sushi cu ton
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sushi cu ton

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Haideti sa facem suuushi! Cu ton si cu alte bunatati. Nu trebuie sa iasa perfect oricum, it’s home-made and it’s ok this way. Acum ceva timp am primit un kit de easy-sushi de la Blue Dragon asa ca m-am pus pe treaba. Am mai facut in trecut sushi, tot cu produsele lor si a iesit chiar ok. Va las mai jos cateva aspecte, zic eu, importante: 1.Nu umblati deloc la orez cat timp se gateste si nu ii adaugati sare decat abia dupa ce este gatit. 2.Pestele este musai sa fie proaspat, de buna calitate si curatat de imperfectiuni: grasime, oase si piele. 3.Impachetati covorasul de bambus in folie alimentara 4.Puneti maioneza picanta si crema de branza in pos-uri. Eu am folosit o seringa de data asta pentru ca asta am avut la indemana. 5.Intotdeauna sa folositi peste proaspat, dintr-o sursa sigura.

Sushi cu ton

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Haideti sa facem suuushi! Cu ton si cu alte bunatati. Nu trebuie sa iasa perfect oricum, it’s home-made and it’s ok this way. Acum ceva timp am primit un kit de easy-sushi de la Blue Dragon asa ca m-am pus pe treaba. Am mai facut in trecut sushi, tot cu produsele lor si a iesit chiar ok. Va las mai jos cateva aspecte, zic eu, importante: 1.Nu umblati deloc la orez cat timp se gateste si nu ii adaugati sare decat abia dupa ce este gatit. 2.Pestele este musai sa fie proaspat, de buna calitate si curatat de imperfectiuni: grasime, oase si piele. 3.Impachetati covorasul de bambus in folie alimentara 4.Puneti maioneza picanta si crema de branza in pos-uri. Eu am folosit o seringa de data asta pentru ca asta am avut la indemana. 5.Intotdeauna sa folositi peste proaspat, dintr-o sursa sigura.

Ingrediente

Portii:
sushi si maki
  • 4 buc alge Sushi Nori
  • 300 gr pasta de ardei picanta
  • 1 buc avocado
  • 0.5 buc castravete Fabio
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri maioneza
  • 2 lingurite sos Sriracha
  • 1 lingurita trufe in ulei
  • dupa gust susan negru
  • 1 buc mango
  • dupa gust sos de soia dark
  • dupa gust wasabi
  • 1alge Sushi Nori
    4 buc
  • 2pasta de ardei picanta
    300 gr
  • 3avocado
    1 buc
  • 4castravete Fabio
    0.5 buc
  • 5crema de branza
    100 gr
  • 6maioneza
    2 linguri
  • 7sos Sriracha
    2 lingurite
  • 8trufe in ulei
    1 lingurita
  • 9susan negru
    dupa gust
  • 10mango
    1 buc
  • 11sos de soia dark
    dupa gust
  • 12wasabi
    dupa gust
orez
  • 1 cana orez pentru sushi
  • 1 cana apa
  • 4 linguri otet de orez
  • 45 gr zahar
  • praf de sare
  • 1orez pentru sushi
    1 cana
  • 2apa
    1 cana
  • 3otet de orez
    4 linguri
  • 4zahar
    45 gr
  • 5sare
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.