Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rib eye steak cu sos Bearnaise

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rib eye steak cu sos Bearnaise
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rib eye steak cu sos Bearnaise

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Carne

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Hey, foodiez! Am facut sos Béarnaise pentru un rib eye steak si sunt fericita pentru ca mi-a iesit foarte, foaaarte bun. Ce este sosul Béarnaise, intrebati? E frate cu sosului olandez, doar ca are o reductie de vin si otet cu tarhon si ceapa. Mai mult de atat, l-am facut mult mai rapid decat varianta clasica, la bain-marie. Pentru ca de curand m-am alaturat Clubului Tefal, am folosit produsele lor: blender-ul vertical pentru emulsia de unt si galbenus, dar si mixerul InfinyForce 3 in 1 cu tehnologia Powelix Life, pentru a toca ceapa si tarhonul. Va povestesc mai jos cum. E foarte simplu.

Rib eye steak cu sos Bearnaise

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Hey, foodiez! Am facut sos Béarnaise pentru un rib eye steak si sunt fericita pentru ca mi-a iesit foarte, foaaarte bun. Ce este sosul Béarnaise, intrebati? E frate cu sosului olandez, doar ca are o reductie de vin si otet cu tarhon si ceapa. Mai mult de atat, l-am facut mult mai rapid decat varianta clasica, la bain-marie. Pentru ca de curand m-am alaturat Clubului Tefal, am folosit produsele lor: blender-ul vertical pentru emulsia de unt si galbenus, dar si mixerul InfinyForce 3 in 1 cu tehnologia Powelix Life, pentru a toca ceapa si tarhonul. Va povestesc mai jos cum. E foarte simplu.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc antricot de vita
  • dupa gust sparanghel
  • 2 buc galbenus de ou
  • 150 gr unt
  • 1 buc ceapa
  • 4 linguri tarhon
  • 0.5 lingurita piper boabe
  • 6 linguri vin alb sec
  • 3 linguri otet de vin alb
  • dupa gust zeama de lamaie
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1antricot de vita
    2 buc
  • 2sparanghel
    dupa gust
  • 3galbenus de ou
    2 buc
  • 4unt
    150 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6tarhon
    4 linguri
  • 7piper boabe
    0.5 lingurita
  • 8vin alb sec
    6 linguri
  • 9otet de vin alb
    3 linguri
  • 10zeama de lamaie
    dupa gust
  • 11sare
    praf de
  • 12piper
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.