Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Parmigiana

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aaaa

463 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Parmigiana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Parmigiana

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

463 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Puiul parmigiana combina o multime de texturi si arome intr-o singura muscatura: interiorul suculent al pieptului de pui si crusta crocanta, aroma dulce a sosului de rosii si textura matasoasa a branzei mozzarella, usor maronie. Toata lumea iubeste aceasta reteta si sunt sigura ca si voi o veti iubi.

Pui Parmigiana

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Puiul parmigiana combina o multime de texturi si arome intr-o singura muscatura: interiorul suculent al pieptului de pui si crusta crocanta, aroma dulce a sosului de rosii si textura matasoasa a branzei mozzarella, usor maronie. Toata lumea iubeste aceasta reteta si sunt sigura ca si voi o veti iubi.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr piept de pui
  • 300 gr pesmet
  • 200 gr parmezan
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 4 buc oua
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 buc ceapa rosie
  • 3 catei usturoi
  • 250 gr branza Mozzarella
  • 1 legatura busuioc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1piept de pui
    800 gr
  • 2pesmet
    300 gr
  • 3parmezan
    200 gr
  • 4usturoi pudra
    1 lingurita
  • 5busuioc uscat
    1 lingurita
  • 6oua
    4 buc
  • 7ulei de floarea soarelui
    200 ml
  • 8pasta de rosii
    200 ml
  • 9ceapa rosie
    1 buc
  • 10usturoi
    3 catei
  • 11branza Mozzarella
    250 gr
  • 12busuioc
    1 legatura
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Tava de copt, otel, 39 x 28 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
29 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne - OXO
64 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - OXO
78 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
175 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki, 24 cm, 6000MCT - Miyabi
1780 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.