Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Parmigiana

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

282 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Pui Parmigiana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Parmigiana

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

282 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Puiul parmigiana combina o multime de texturi si arome intr-o singura muscatura: interiorul suculent al pieptului de pui si crusta crocanta, aroma dulce a sosului de rosii si textura matasoasa a branzei mozzarella, usor maronie. Toata lumea iubeste aceasta reteta si sunt sigura ca si voi o veti iubi.

Pui Parmigiana

( )( )( )( )( ) ( 0 )
octombrie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du
OCT.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Puiul parmigiana combina o multime de texturi si arome intr-o singura muscatura: interiorul suculent al pieptului de pui si crusta crocanta, aroma dulce a sosului de rosii si textura matasoasa a branzei mozzarella, usor maronie. Toata lumea iubeste aceasta reteta si sunt sigura ca si voi o veti iubi.
octombrie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du
OCT.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr piept de pui
  • 300 gr pesmet
  • 200 gr parmezan
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 4 buc oua
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 buc ceapa rosie
  • 3 catei usturoi
  • 250 gr branza Mozzarella
  • 1 legatura busuioc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1piept de pui
    800 gr
  • 2pesmet
    300 gr
  • 3parmezan
    200 gr
  • 4usturoi pudra
    1 lingurita
  • 5busuioc uscat
    1 lingurita
  • 6oua
    4 buc
  • 7ulei de floarea soarelui
    200 ml
  • 8pasta de rosii
    200 ml
  • 9 ceapa rosie
    1 buc
  • 10usturoi
    3 catei
  • 11branza Mozzarella
    250 gr
  • 12busuioc
    1 legatura
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Tocator plastic, 29 x 19,5 cm - Kesper
14 leiÎn stoc
Cutit Santoku 18 cm Professional S - Zwilling
495 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
24 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne - OXO
64 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - OXO
78 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne 27,5 cm - Kitchen Craft
58 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, inox - Westmark
175 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki, 24 cm, 6000MCT - Miyabi
1460 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 800DP - Miyabi
1245 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1430 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1825 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.