Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta cu bezea, pere si smochine

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tarta cu bezea, pere si smochine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta cu bezea, pere si smochine

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit aceasta tarta plina de culoare si arome de toamna: primul strat este din aluat fraged, al doilea strat este un aluat cu migdale si pere, iar al treilea strat este o bezea moale, subtire cu miere. Am decorat cu smochine. A fost absolut delicioasa si rustica.

Tarta cu bezea, pere si smochine

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit aceasta tarta plina de culoare si arome de toamna: primul strat este din aluat fraged, al doilea strat este un aluat cu migdale si pere, iar al treilea strat este o bezea moale, subtire cu miere. Am decorat cu smochine. A fost absolut delicioasa si rustica.

Ingrediente

Portii:
Aluatul fraged:
  • 100 gr unt
  • 200 gr faina
  • praf de sare
  • 1 lingura miere
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita otet
  • 3 gr bicarbonat de sodiu
  • 40 ml apa
  • 1unt
    100 gr
  • 2faina
    200 gr
  • 3sare
    praf de
  • 4miere
    1 lingura
  • 5galbenus de ou
    1 buc
  • 6otet
    1 lingurita
  • 7bicarbonat de sodiu
    3 gr
  • 8apa
    40 ml
Stratul de bezea moale:
  • 4 buc albus de ou
  • praf de sare
  • 2 linguri miere
  • 7 gr zahar vanilat Bourbon
  • 1albus de ou
    4 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3miere
    2 linguri
  • 4zahar vanilat Bourbon
    7 gr
Aluatul cu migdale si pere:
  • 2 buc pere
  • 3 buc galbenus de ou
  • 100 gr unt
  • 100 gr migdale pudra
  • 1pere
    2 buc
  • 2galbenus de ou
    3 buc
  • 3unt
    100 gr
  • 4migdale pudra
    100 gr
decor:
  • dupa gust smochine
  • dupa gust menta
  • 30 gr ciocolata alba
  • 1smochine
    dupa gust
  • 2menta
    dupa gust
  • 3ciocolata alba
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 22, 09:15
Delicioasa!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.