Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Harira

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Harira
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Harira

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Supa traditionala marocana pe baza de carne, rosii, naut, linte si taitei, condimentata cu ghimbir, coriandru si scortisoara. Este un preparat bogat, hranitor si delicios.

Harira

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Supa traditionala marocana pe baza de carne, rosii, naut, linte si taitei, condimentata cu ghimbir, coriandru si scortisoara. Este un preparat bogat, hranitor si delicios.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr carne de vita
  • 1 lingura ulei
  • 300 gr ceapa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 200 ml sos de rosii passata
  • 3 catei usturoi
  • 0.5 lingurita ghimbir macinat
  • 0.5 lingurita turmeric macinat
  • 0.25 lingurita scortisoara macinata
  • 0.5 lingurita coriandru macinat
  • 0.5 lingurita boia
  • 200 gr tulpina de telina
  • 150 gr naut
  • 0.5 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 800 ml supa de pui
  • 250 gr linte
  • 400 gr rosii din conserva
  • 2 l apa
  • 80 gr taitei Vermicelli
  • 20 gr faina
  • dupa gust frunze de patrunjel
  • dupa gust frunze de coriandru
  • 1carne de vita
    500 gr
  • 2ulei
    1 lingura
  • 3ceapa
    300 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6sos de rosii passata
    200 ml
  • 7usturoi
    3 catei
  • 8ghimbir macinat
    0.5 lingurita
  • 9turmeric macinat
    0.5 lingurita
  • 10scortisoara macinata
    0.25 lingurita
  • 11coriandru macinat
    0.5 lingurita
  • 12boia
    0.5 lingurita
  • 13tulpina de telina
    200 gr
  • 14naut
    150 gr
  • 15bicarbonat de sodiu
    0.5 lingurita
  • 16supa de pui
    800 ml
  • 17linte
    250 gr
  • 18rosii din conserva
    400 gr
  • 19apa
    2 l
  • 20taitei Vermicelli
    80 gr
  • 21faina
    20 gr
  • 22frunze de patrunjel
    dupa gust
  • 23frunze de coriandru
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.