Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Falafel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Falafel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Falafel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Falafelul este un fel de chiftea din naut condimentat. Reteta este originara din Egipt si e un preparat popular in Orientul Mijlociu. Tare simplu de facut si nu necesita multe ingrediente, cel mai important ingredient fiind nautul. Surprinzator, nu? :))) Note: 1.Nautul trebuie sa fie neaparat nefiert. Falafelul nu se prepara din naut la conserva fiindca textura nu-i deloc potrivita. 2.Eu am testat doua variante de chiftele: falafel copt si falafel prajit. Care credeti ca a avut mai mult succes? Varianta prajita, binteineles. Cele coapte sunt usor uscate. Hai sa vedem ce-am facut:

Falafel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Falafelul este un fel de chiftea din naut condimentat. Reteta este originara din Egipt si e un preparat popular in Orientul Mijlociu. Tare simplu de facut si nu necesita multe ingrediente, cel mai important ingredient fiind nautul. Surprinzator, nu? :))) Note: 1.Nautul trebuie sa fie neaparat nefiert. Falafelul nu se prepara din naut la conserva fiindca textura nu-i deloc potrivita. 2.Eu am testat doua variante de chiftele: falafel copt si falafel prajit. Care credeti ca a avut mai mult succes? Varianta prajita, binteineles. Cele coapte sunt usor uscate. Hai sa vedem ce-am facut:

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr naut
  • 2 linguri chimion macinat
  • 1 lingura coriandru macinat
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura coriandru
  • 2 linguri faina de naut
  • 3 catei usturoi
  • 2 buc ceapa
  • praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 600 ml ulei
  • 1naut
    250 gr
  • 2chimion macinat
    2 linguri
  • 3coriandru macinat
    1 lingura
  • 4patrunjel
    1 legatura
  • 5coriandru
    1 legatura
  • 6faina de naut
    2 linguri
  • 7usturoi
    3 catei
  • 8ceapa
    2 buc
  • 9sare
    praf de
  • 10bicarbonat
    1 lingurita
  • 11ulei
    600 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.