Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine fara gluten

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Paine fara gluten
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine fara gluten

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Hello! Finally postez si prima mea reteta de paine fara gluten! Inca testez retete de paini fara gluten la cuptor, dar pana atunci, ma declar multumita de painea super pufoasa care iese din masina de paine de la Tefal. Cateva aspecte importante: 1. Nu toata faina fara gluten este la fel. 2. Aluatul nu trebuie sa arate ca o coca pentru paine normala. Consistenta ideala este moale si lipicioasa. 3. Chiar daca in instructiunile de utilizare a masinii de facut paine scrie ca ingredientele se pun direct in cuva, faina fara gluten este foarte pretentioasa asa ca eu amestec ingredientele inainte. 4. Intotdeauna faina fara gluten se cerne. 5. No worries daca partea de sus a painii nu va iesi foarte colorata, tot este coapta.

Paine fara gluten

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Hello! Finally postez si prima mea reteta de paine fara gluten! Inca testez retete de paini fara gluten la cuptor, dar pana atunci, ma declar multumita de painea super pufoasa care iese din masina de paine de la Tefal. Cateva aspecte importante: 1. Nu toata faina fara gluten este la fel. 2. Aluatul nu trebuie sa arate ca o coca pentru paine normala. Consistenta ideala este moale si lipicioasa. 3. Chiar daca in instructiunile de utilizare a masinii de facut paine scrie ca ingredientele se pun direct in cuva, faina fara gluten este foarte pretentioasa asa ca eu amestec ingredientele inainte. 4. Intotdeauna faina fara gluten se cerne. 5. No worries daca partea de sus a painii nu va iesi foarte colorata, tot este coapta.

Ingrediente

Portii:
  • 420 gr faina fara gluten
  • 7 gr drojdie fara gluten
  • 420 ml apa
  • 1 lingura sare
  • 40 ml ulei de masline
  • dupa gust seminte
  • 1faina fara gluten
    420 gr
  • 2drojdie fara gluten
    7 gr
  • 3apa
    420 ml
  • 4sare
    1 lingura
  • 5ulei de masline
    40 ml
  • 6seminte
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.