Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Floare cu branza Camembert

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ

250 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Floare cu branza Camembert
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Floare cu branza Camembert

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ

250 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru iubitorii de branzeturi, aceasta floare este ideala si foarte gustoasa.

Floare cu branza Camembert

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru iubitorii de branzeturi, aceasta floare este ideala si foarte gustoasa.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 565 gr faina
  • 6 gr sare
  • 30 gr lapte praf
  • 1 lingura zahar
  • 7 gr drojdie uscata
  • 1 buc oua
  • 350 ml apa
  • 20 ml ulei de orez
  • 1faina
    565 gr
  • 2sare
    6 gr
  • 3lapte praf
    30 gr
  • 4zahar
    1 lingura
  • 5drojdie uscata
    7 gr
  • 6oua
    1 buc
  • 7apa
    350 ml
  • 8ulei de orez
    20 ml
Umplutura/decor
  • 60 gr spanac congelat
  • dupa gust fulgi de drojdie inactiva
  • 250 gr branza Camembert
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1spanac congelat
    60 gr
  • 2fulgi de drojdie inactiva
    dupa gust
  • 3branza Camembert
    250 gr
  • 4galbenus de ou
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol inox, 6,9L - KitchenAid
480 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 35 cm - de Buyer
129 leiÎn stoc
Cos rotund pentru dospire aluat, 25 cm - Westmark
95 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet patiserie, 23 cm, plastic - Kitchen Craft
58 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
32 leiÎn stoc
Scafa pentru faina, inox, 1400 ml - de Buyer
425 leiÎn stoc
Recipient depozitare 250 g - Westmark
65 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc
Recipient depozitare 1500 ml, inox - Zokura
34 leiÎn stoc
Set 3 recipiente depozitare, inox - Zokura
75 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.