Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pate de ficat de casa, din ficatei de pasare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pate de ficat de casa, din ficatei de pasare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pate de ficat de casa, din ficatei de pasare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pateul de ficat de casa se prepara acasa mai simplu decat poti crede. Eu am folosit ficatei de pasare de tara (de gasca, rata, curcan, gaina), desigur ca sunt foarte potriviti si ficateii de pasare din comert. In cazul in care nu stiati, ficatul de pasare este un remediu natural impotriva anemiei.

Pate de ficat de casa, din ficatei de pasare

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pateul de ficat de casa se prepara acasa mai simplu decat poti crede. Eu am folosit ficatei de pasare de tara (de gasca, rata, curcan, gaina), desigur ca sunt foarte potriviti si ficateii de pasare din comert. In cazul in care nu stiati, ficatul de pasare este un remediu natural impotriva anemiei.

Ingrediente

Portii:
  • 550 gr lapte fara lactoza
  • 100 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta de cimbru
  • 3 linguri lichior Amaretto
  • dupa gust cimbru uscat
  • dupa gust piper
  • 300 gr ceapa
  • 2 linguri untura
  • 100 ml apa
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 1 lingurita crema de branza
  • 1 buc nuci
  • 1 lingura dulceata de ardei iute
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1lapte fara lactoza
    550 gr
  • 2unt
    100 gr
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4cimbru
    1 crenguta de
  • 5lichior Amaretto
    3 linguri
  • 6cimbru uscat
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8ceapa
    300 gr
  • 9untura
    2 linguri
  • 10apa
    100 ml
  • 11usturoi
    3 catei
  • 12sare
    dupa gust
  • 13crema de branza
    1 lingurita
  • 14nuci
    1 buc
  • 15dulceata de ardei iute
    1 lingura
  • 16piper boabe
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.