Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pasca cu mascarpone si merisoare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pasca cu mascarpone si merisoare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pasca cu mascarpone si merisoare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Reteta de pasca cu aluat de cozonac cu portocala confiata si umplutura de branza de vaci, mascarpone, coaja de lamaie, vanilie si merisoare. Aluat aerat si pufos si umplutura cremoasa si aromata.

Pasca cu mascarpone si merisoare

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Reteta de pasca cu aluat de cozonac cu portocala confiata si umplutura de branza de vaci, mascarpone, coaja de lamaie, vanilie si merisoare. Aluat aerat si pufos si umplutura cremoasa si aromata.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie
  • 250 ml lapte
  • 3 buc galbenus de ou
  • 125 gr zahar
  • praf de sare
  • 50 gr coaja de portocala confiata
  • 75 gr unt
  • 35 ml ulei
  • 1faina
    500 gr
  • 2drojdie
    25 gr
  • 3lapte
    250 ml
  • 4galbenus de ou
    3 buc
  • 5zahar
    125 gr
  • 6sare
    praf de
  • 7coaja de portocala confiata
    50 gr
  • 8unt
    75 gr
  • 9ulei
    35 ml
umplutura
  • 550 gr branza de vaci
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 2 buc oua
  • 50 gr coaja de lamaie
  • 50 gr zahar pudra
  • 50 gr merisoare
  • 16 gr zahar vanilinat
  • 0.5 buc pastaie de vanilie
  • 3 buc albus de ou
  • praf de sare
  • 1branza de vaci
    550 gr
  • 2branza Mascarpone
    250 gr
  • 3oua
    2 buc
  • 4coaja de lamaie
    50 gr
  • 5zahar pudra
    50 gr
  • 6merisoare
    50 gr
  • 7zahar vanilinat
    16 gr
  • 8pastaie de vanilie
    0.5 buc
  • 9albus de ou
    3 buc
  • 10sare
    praf de
extra
  • 1 buc oua
  • 20 ml lapte
  • dupa gust zahar brun
  • 1oua
    1 buc
  • 2lapte
    20 ml
  • 3zahar brun
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tava fonta, 30cm/2,72L, Rosu - LAVA
275 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Recipient depozitare 750 g - Westmark
95 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc
Recipient depozitare 250 g - Westmark
65 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc
Recipient depozitare 1500 ml, inox - Zokura
34 leiÎn stoc
Recipient depozitare 800 ml, inox - Zokura
32 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Scafa pentru faina, inox, 1400 ml - de Buyer
425 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.