Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chifle la airfyer

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Chifle la airfyer
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chifle la airfyer

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Medie

Chifle pufoase din aluat dospit cu drojdie, coapte la friteuza cu aer cald. Bilele de aluat trebuie sa fie mici, sa cantareasca maxim 30 de grame, sa se coaca si sa se rumeneasca in acelasi timp. Un alt aspect important este temperatura de coacere. Spre deosbire cuptorul conventional in aer fryer circulatia aerului cald este amplificata si coacerea este indicat sa se faca la 2 temperaturi diferite. In prima etapa setam friteuza la o temperatura mai mica iar la final crestem temperatura pentru aproximativ 5 minute, chiflele sa fie frumos rumenite.

Chifle la airfyer

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Chifle pufoase din aluat dospit cu drojdie, coapte la friteuza cu aer cald. Bilele de aluat trebuie sa fie mici, sa cantareasca maxim 30 de grame, sa se coaca si sa se rumeneasca in acelasi timp. Un alt aspect important este temperatura de coacere. Spre deosbire cuptorul conventional in aer fryer circulatia aerului cald este amplificata si coacerea este indicat sa se faca la 2 temperaturi diferite. In prima etapa setam friteuza la o temperatura mai mica iar la final crestem temperatura pentru aproximativ 5 minute, chiflele sa fie frumos rumenite.

Ingrediente

Portii:
  • 7 gr drojdie ucata activa
  • 20 gr zahar
  • 225 ml lapte
  • 1 buc oua
  • 60 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 10 gr unt
  • 1drojdie ucata activa
    7 gr
  • 2zahar
    20 gr
  • 3lapte
    225 ml
  • 4oua
    1 buc
  • 5ulei
    60 ml
  • 6faina
    400 gr
  • 7sare
    1 lingurita
  • 8unt
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.