Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Frigarui de pui cu sos Bang-Bang

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Frigarui de pui cu sos Bang-Bang
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Frigarui de pui cu sos Bang-Bang

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Frigarui din carne de pui, marinate cu sos de rosii, suc de lamaie, usturoi pudra si ceapa granulata, coapte la friteuza cu aer cald. Frigaruile calde sunt unse cu sos Bang-Bang, un sos usor picant, dulce-acrisor pe baza de maioneza.

Frigarui de pui cu sos Bang-Bang

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Frigarui din carne de pui, marinate cu sos de rosii, suc de lamaie, usturoi pudra si ceapa granulata, coapte la friteuza cu aer cald. Frigaruile calde sunt unse cu sos Bang-Bang, un sos usor picant, dulce-acrisor pe baza de maioneza.

Ingrediente

Portii:
Frigarui
  • 450 gr piept de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1 lingurita ceapa granulata
  • 1 lingurita boia
  • 30 ml sos de rosii
  • 15 ml suc de lamaie
  • 20 ml ulei
  • dupa gust patrunjel
  • 1piept de pui
    450 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4usturoi pudra
    1 lingurita
  • 5ceapa granulata
    1 lingurita
  • 6boia
    1 lingurita
  • 7sos de rosii
    30 ml
  • 8suc de lamaie
    15 ml
  • 9ulei
    20 ml
  • 10patrunjel
    dupa gust
Sos Bang-Bang
  • 80 gr maioneza
  • 40 ml sos chilli dulce
  • 0.5 lingura sos Sriracha
  • 1 lingurita otet de orez
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 catel usturoi
  • 1maioneza
    80 gr
  • 2sos chilli dulce
    40 ml
  • 3sos Sriracha
    0.5 lingura
  • 4otet de orez
    1 lingurita
  • 5patrunjel uscat
    1 lingurita
  • 6usturoi
    1 catel

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.