Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Beef Bourguignon la multicooker

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aaaa

463 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Beef Bourguignon la multicooker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Beef Bourguignon la multicooker

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

463 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cand am auzit prima data de Beef Bourguignon, am zis ca e o reteta complicata si dificila, dar m-am inselat, pentru ca este o reteta simpla si foarte usor de facut. Este, practic, o tocana care fierbe in vin rosu, carnea iese extrem de frageda iar tocana foarte aromata.

Beef Bourguignon la multicooker

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Cand am auzit prima data de Beef Bourguignon, am zis ca e o reteta complicata si dificila, dar m-am inselat, pentru ca este o reteta simpla si foarte usor de facut. Este, practic, o tocana care fierbe in vin rosu, carnea iese extrem de frageda iar tocana foarte aromata.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr carne de vita
  • 250 gr kaiser afumat
  • 500 gr ciuperci
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc praz
  • 400 ml pasata de rosii
  • 200 ml vin rosu
  • 2 felii foi de dafin
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta de rozmarin
  • dupa gust sare
  • [object Object] piper
  • 1carne de vita
    600 gr
  • 2kaiser afumat
    250 gr
  • 3ciuperci
    500 gr
  • 4morcovi
    2 buc
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6praz
    1 buc
  • 7pasata de rosii
    400 ml
  • 8vin rosu
    200 ml
  • 9foi de dafin
    2 felii
  • 10ulei de masline
    5 linguri
  • 11rozmarin
    1 crenguta de
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper
    [object Object]

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Oala aluminiu, 24cm/6,3L "Noble" - Zokura
295 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,5L - Ballarini
140 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/9,2L - Ballarini
185 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/3,6L Noble - Zokura
275 leiÎn stoc
Rasnita pentru sare, 23 cm "Vittel" - Peugeot
210 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.