Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Fasole verde chinezeasca Din Tai Fung

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Fasole verde chinezeasca Din Tai Fung
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Fasole verde chinezeasca Din Tai Fung

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

5 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Una dintre cele mai sanatoase legume este fasolea verde, ingredientul vedeta al acestui preparat in stil chinezesc. Preparatele chinezesti pe langa gust, se remarca si prin contrastul de texturi. Alegerea, curatarea si uscarea pastailor de fasole este un pas important pentru ca sa ne bucuram de o fasole frageda, usor crocanta si caramelizata, Fasolea trebuie foarte bine uscata de excesul de umiditate inainte de a fi prajita. Uleiul infuzat cu usturoi, piperul alb si glutamatul de sodiu confera un gust complex preparatului. Fasolea se poate consuma simpla sau poate fi garnitura ideala pentru felul principal de mancare.

Fasole verde chinezeasca Din Tai Fung

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

5 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Una dintre cele mai sanatoase legume este fasolea verde, ingredientul vedeta al acestui preparat in stil chinezesc. Preparatele chinezesti pe langa gust, se remarca si prin contrastul de texturi. Alegerea, curatarea si uscarea pastailor de fasole este un pas important pentru ca sa ne bucuram de o fasole frageda, usor crocanta si caramelizata, Fasolea trebuie foarte bine uscata de excesul de umiditate inainte de a fi prajita. Uleiul infuzat cu usturoi, piperul alb si glutamatul de sodiu confera un gust complex preparatului. Fasolea se poate consuma simpla sau poate fi garnitura ideala pentru felul principal de mancare.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr fasole verde pastai
  • 250 ml ulei vegetal
  • 4 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 0.25 lingurita piper alb macinat
  • 0.25 lingurita glutamat de sodiu
  • 1fasole verde pastai
    250 gr
  • 2ulei vegetal
    250 ml
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper alb macinat
    0.25 lingurita
  • 6glutamat de sodiu
    0.25 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.