Incep aceasta reteta cu o mica si scurta povestioara. Cand am inceput diversificarea cu Carina, am mers pe un mix intre diverisificarea traditionala, clasica, si cea de tip BLW, adica autodiversificarea. La cea clasica, lucrurile sunt simple: fierbi morcovul, il blenduiesti, si-i dai copilului in gura cu lingurita. In schimb, la diversificarea tip BLW, este nevoie de preparate pe care copilul sa le tina in mana, sa le poata duce singur la gurita. Pentru mine a fost foarte la indemana sa fac toate preparatele sub forma de briosa (de aici si logo-ul meu). Inclusiv omleta era sub acest aspect. Acum, 5 ani mai tarziu de cand am inceput diverisificarea, pastrez mancarea sanatoasa, pe care o poti da si bebelusilor (desi copiii mei sunt maricei deja), si incerc sa fiu cat mai inventiva in bucatarie, si, intr-un preparat haios, sa includ cat mai multe ingredinte, din care cei mici (si noi) sa-si ia aportul de nutrienti. Hai mai bine sa-ti zic cum se fac exact, si te astept cu feedback imediat ce le incerci! Pentru mai multe retete simple, usoare, rapide, dar si gustoase si sanatoase, urmareste-ma pe blog
https://ioanaserea.com/ro/ !
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!