Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Pavlova cu zmeura si ciocolata

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Tort Pavlova cu zmeura si ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Pavlova cu zmeura si ciocolata

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pavlova a fost creata in cinstea balerinei rusoaice, Anna Pavlova, in timpul turneului acesteia din Australia si Noua Zeelanda. Desertul isi dorea sa fie usor si delicat ca o balerina si din acest motiv este compus dintr-o bezea, frisca batuta si fructe. Bezeaua crocanta la exterior si moale in interior, frisca batuta si fructele dulci se potrivesc de minune in acest desert, facandu-l un adevarat deliciu.

Tort Pavlova cu zmeura si ciocolata

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Pavlova a fost creata in cinstea balerinei rusoaice, Anna Pavlova, in timpul turneului acesteia din Australia si Noua Zeelanda. Desertul isi dorea sa fie usor si delicat ca o balerina si din acest motiv este compus dintr-o bezea, frisca batuta si fructe. Bezeaua crocanta la exterior si moale in interior, frisca batuta si fructele dulci se potrivesc de minune in acest desert, facandu-l un adevarat deliciu.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc albus de ou
  • 320 gr zahar
  • 8 gr zahar vanilat
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingura cacao
  • 20 gr zahar pudra
  • 2 linguri lapte
  • 750 ml frisca lichida
  • 30 ml esenta de vanilie
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr zmeura
  • 1albus de ou
    4 buc
  • 2zahar
    320 gr
  • 3zahar vanilat
    8 gr
  • 4otet
    1 lingurita
  • 5cacao
    1 lingura
  • 6zahar pudra
    20 gr
  • 7lapte
    2 linguri
  • 8frisca lichida
    750 ml
  • 9esenta de vanilie
    30 ml
  • 10ciocolata neagra
    100 gr
  • 11zmeura
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Termometru electronic - Westmark
98 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Elena
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 09:31
Arata senzational
Arata senzational
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.