Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gyoza cu umplutura vegetariana

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gyoza cu umplutura vegetariana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gyoza cu umplutura vegetariana

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Gyoza este versiunea japoneza a celebrilor coltunasi chinezesti Jiaozi, cu foi subtiri de aluat, umplute cu carne sau legume. Deosebirea dintre cele 2 preparate consta in tehnica de gatire. Dupa ce sunt modelati, gyoza sunt rumeniti mai intai in tigaie in putin ulei, gatiti apoi inabusi in acceasi tigaie iar la final sunt stropiti cu ulei de susan si prajiti pana cand baza devine crocanta, spre deosebire de Jiiaozi care sunt gatiti doar la abur. Foile pentru gyoza se pot cumpara din magazinele asiatice sau se pot pregati in casa, tot ce aveti nevoie este faina, apa si sare. In aceasta varianta vegetariana, foile sunt umplute cu un amestec din varza alba, varza rosie, ciuperci Champignon, ciuperci Shiitake, morcov, ceapa, ceapa verde, tofu, ghimbir si usturoi, toate legate de un sos din pasta miso, sos de soia si ulei de susan. Gyoza se servesc calzi alaturi de un sos.

Gyoza cu umplutura vegetariana

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Gyoza este versiunea japoneza a celebrilor coltunasi chinezesti Jiaozi, cu foi subtiri de aluat, umplute cu carne sau legume. Deosebirea dintre cele 2 preparate consta in tehnica de gatire. Dupa ce sunt modelati, gyoza sunt rumeniti mai intai in tigaie in putin ulei, gatiti apoi inabusi in acceasi tigaie iar la final sunt stropiti cu ulei de susan si prajiti pana cand baza devine crocanta, spre deosebire de Jiiaozi care sunt gatiti doar la abur. Foile pentru gyoza se pot cumpara din magazinele asiatice sau se pot pregati in casa, tot ce aveti nevoie este faina, apa si sare. In aceasta varianta vegetariana, foile sunt umplute cu un amestec din varza alba, varza rosie, ciuperci Champignon, ciuperci Shiitake, morcov, ceapa, ceapa verde, tofu, ghimbir si usturoi, toate legate de un sos din pasta miso, sos de soia si ulei de susan. Gyoza se servesc calzi alaturi de un sos.

Ingrediente

Portii:
Umplutura
  • 200 gr Tofu
  • 70 gr varza
  • 50 gr varza rosie
  • 70 gr ciuperci Champignon
  • 30 gr ciuperci Shiitake
  • 30 gr morcovi
  • 40 gr ceapa
  • 30 gr ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 15 gr ghimbir
  • 0.5 lingura pasta miso
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1.5 lingurite sare
  • dupa gust piper alb macinat
  • 1Tofu
    200 gr
  • 2varza
    70 gr
  • 3varza rosie
    50 gr
  • 4ciuperci Champignon
    70 gr
  • 5ciuperci Shiitake
    30 gr
  • 6morcovi
    30 gr
  • 7ceapa
    40 gr
  • 8ceapa verde
    30 gr
  • 9usturoi
    1 catel
  • 10ghimbir
    15 gr
  • 11pasta miso
    0.5 lingura
  • 12sos de soia
    1 lingura
  • 13ulei de susan
    1 lingurita
  • 14sare
    1.5 lingurite
  • 15piper alb macinat
    dupa gust
Aluat
  • 200 gr faina
  • 0.5 lingurita sare
  • 125 ml apa
  • 1faina
    200 gr
  • 2sare
    0.5 lingurita
  • 3apa
    125 ml
prajire
  • 0.5 lingura ulei
  • 60 ml apa
  • 2 lingurite ulei de susan
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2apa
    60 ml
  • 3ulei de susan
    2 lingurite
Servire
  • 4 linguri sos de soia
  • 3.5 linguri otet de orez
  • dupa gust ulei aromatizat
  • dupa gust ceapa verde
  • 1sos de soia
    4 linguri
  • 2otet de orez
    3.5 linguri
  • 3ulei aromatizat
    dupa gust
  • 4ceapa verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

  • Pasul 26
    terminat

  • Pasul 27
    terminat

  • Pasul 28
    terminat

  • Pasul 29
    terminat

  • Pasul 30
    terminat

  • Pasul 31
    terminat

  • Pasul 32
    terminat

  • Pasul 33
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

  • Pasul 26
    terminat

  • Pasul 27
    terminat

  • Pasul 28
    terminat

  • Pasul 29
    terminat

  • Pasul 30
    terminat

  • Pasul 31
    terminat

  • Pasul 32
    terminat

  • Pasul 33
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie cu capac, 30cm "Glaze", Rosu  - LAVA
379 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 16,5 cm, 800DP - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Presa usturoi "Gentle", 19,7 cm - Westmark
69 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Alb - LAVA
28 leiÎn stoc
Bol pentru sos, portelan, 6cm, Alb - LAVA
10 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 10 piese - Zwilling
260 leiÎn stoc
Set 10 linguri de masurare - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Set 6 linguri masurare, plastic - OXO
25 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.