Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de macrou, acrita cu zeama de varza

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de macrou, acrita cu zeama de varza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de macrou, acrita cu zeama de varza

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba cu file de macrou, mix de legume si zarzavat de rosii, acrita cu zeama de varza. O ciorba acra, plina de arome, usoara si sanatoasa.

Ciorba de macrou, acrita cu zeama de varza

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba cu file de macrou, mix de legume si zarzavat de rosii, acrita cu zeama de varza. O ciorba acra, plina de arome, usoara si sanatoasa.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr peste macrou
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei kapia
  • 0.5 buc telina
  • 0.5 buc radacina de pastarnac
  • 0.5 buc radacina de patrunjel
  • 200 ml zarzavat de rosii
  • 250 ml zeama de varza
  • dupa gust sare
  • 5 crengute de patrunjel
  • 50 gr orez
  • 3.5 l apa
  • 50 ml ulei
  • 1peste macrou
    500 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4ardei kapia
    1 buc
  • 5telina
    0.5 buc
  • 6radacina de pastarnac
    0.5 buc
  • 7radacina de patrunjel
    0.5 buc
  • 8zarzavat de rosii
    200 ml
  • 9zeama de varza
    250 ml
  • 10sare
    dupa gust
  • 11patrunjel
    5 crengute de
  • 12orez
    50 gr
  • 13apa
    3.5 l
  • 14ulei
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Polonic inox, 43 cm - de Buyer
168 leiÎn stoc
Polonic inox, 32 cm - de Buyer
64 leiÎn stoc
Polonic inox, 35 cm - de Buyer
78 leiÎn stoc
Polonic inox, 28 cm - de Buyer
56 leiÎn stoc
Lingura, inox, "Windsor" - Grunwerg
14 leiÎn stoc
Bol supa, melamina, 14 cm - Viejo Valle
42 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.