Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Melc quatro formaggi cu ulei de masline

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Melc quatro formaggi cu ulei de masline
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Melc quatro formaggi cu ulei de masline

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Placinta melc cu aluat fragezit cu ulei de masline si umplutura cu patru tipuri branza precum telemea de oaie, vaca, mozarella si ricotta. Aluat fraged, pufos si cu aroma de masline si umplutura cremoasa, gumoasa si sarata. Necesita putina indemanare la preparare, insa cu rabdare se rezolva.

Melc quatro formaggi cu ulei de masline

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Placinta melc cu aluat fragezit cu ulei de masline si umplutura cu patru tipuri branza precum telemea de oaie, vaca, mozarella si ricotta. Aluat fraged, pufos si cu aroma de masline si umplutura cremoasa, gumoasa si sarata. Necesita putina indemanare la preparare, insa cu rabdare se rezolva.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 750 gr faina
  • 450 ml apa
  • 13 gr sare
  • 60 ml ulei de masline
  • 10 gr drojdie uscata
  • 1 lingura otet
  • 1faina
    750 gr
  • 2apa
    450 ml
  • 3sare
    13 gr
  • 4ulei de masline
    60 ml
  • 5drojdie uscata
    10 gr
  • 6otet
    1 lingura
umplutura
  • 200 gr telemea de oaie
  • 200 gr telemea de vaca
  • 250 gr branza Ricotta
  • 125 gr branza Mozzarella
  • 1 buc albus de ou
  • 1 buc oua
  • 1telemea de oaie
    200 gr
  • 2telemea de vaca
    200 gr
  • 3branza Ricotta
    250 gr
  • 4branza Mozzarella
    125 gr
  • 5albus de ou
    1 buc
  • 6oua
    1 buc
extra
  • 1 buc galbenus de ou
  • 2 linguri lapte
  • 100 gr faina
  • 1galbenus de ou
    1 buc
  • 2lapte
    2 linguri
  • 3faina
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
33 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Grey - Tiseco
26 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.