O reteta sanatoasa si foarte gustoasa care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina este salata de bulgur. Este ideala si pentru vegetarieni sau pentru zilele de post.
O salata din legume taiate marunt, bulgur, menta si unde personajul principal este patrunjelul proaspat, mult patrunjel proaspat- toate imbracate cu un dressing din zeama de limeta si ulei de masline extravirgin.
O reteta incropita cu ce aveam prin frigider. Orez integral cu ceapa, ardei si mazare, supa de pui si sofran si ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de masline cu mujdei de usturoi si patrunjel. O combinatie delicioasa si satioasa.
Iti propun pentru masa de Paste friptura de miel (sau berbecut), cu cartofi noi si o salata romaneasca. Pentru o friptura frageda, carnea are nevoie de un timp mai lung de gatire.
Incearca si tu acesti simpatici cartofi cu ochi din carnati cabanosi. Eu i-am umplut cu branza, ou, smantana si afumatura de casa .Pot fi serviti ca fel principal, daca vrei o masa mai usoara, sau chiar garnitura la o masa festiva.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!