Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Friptura de porc cu cartofi, la cuptor, in bait de bere

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Oanah

177 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Friptura de porc cu cartofi, la cuptor, in bait de bere
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de porc cu cartofi, la cuptor, in bait de bere

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Oanah

177 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pe cuvant de onoare, nu exista friptura mai frageda decat aceasta. Incercati si va veti convinge!

Friptura de porc cu cartofi, la cuptor, in bait de bere

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Oanah
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Pe cuvant de onoare, nu exista friptura mai frageda decat aceasta. Incercati si va veti convinge!

Ingrediente

Portii:
friptura
  • 600 gr spata de porc
  • 150 ml bere
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita boia dulce
  • 0.5 lingurita boia iute
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1spata de porc
    600 gr
  • 2bere
    150 ml
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4cimbru
    1 lingurita
  • 5oregano
    1 lingurita
  • 6boia dulce
    1 lingurita
  • 7boia iute
    0.5 lingurita
  • 8sare
    1 lingurita
  • 9piper
    1 lingurita
cartofi
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • praf de piper
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4usturoi pudra
    1 lingurita
  • 5piper
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tava ceramica, 30x19cm/1,55L, Burgundy - Emile Henry
134 leiÎn stoc
Tava ceramica, 30x19cm/1,55L, Clay - Emile Henry
134 leiÎn stoc
Tava ceramica, 36,5x23,5cm/2,7L, Clay - Emile Henry
175 leiÎn stoc
Suport condimente, 58 x 12 x 12 cm - Tekno-tel
65 leiÎn stoc
Suport condimente 45 x 13 x 25 cm - Tekno-tel
68 leiÎn stoc
Suport condimente 45 x 13 x 45 cm - Tekno-tel
47 leiÎn stoc
Recipient condimente, inox
22 leiÎn stoc
Shaker condimente, inox, 8 x 5.5 cm
22 leiÎn stoc
Rasnita condimente, 7,3 cm, plastic - Westmark
40 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.