Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pide cu ton, capere si portocala

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pide cu ton, capere si portocala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pide cu ton, capere si portocala

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Azi sarbatoresc alaturi de voi, reteta cu nr 900 :) ! Multumesc administratorului si moderatorilor pentru aceasta platforma frumoasa! Va multumesc tuturor pentru fiecare apreciere la retetele mele! Am pregatit aceste pide cu aluat cu vin rosu, umplute cu ton, masline si porumb, capere si portocala.

Pide cu ton, capere si portocala

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Azi sarbatoresc alaturi de voi, reteta cu nr 900 :) ! Multumesc administratorului si moderatorilor pentru aceasta platforma frumoasa! Va multumesc tuturor pentru fiecare apreciere la retetele mele! Am pregatit aceste pide cu aluat cu vin rosu, umplute cu ton, masline si porumb, capere si portocala.

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat:
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 200 ml apa
  • 2 linguri vin rosu
  • 300 gr faina
  • 1 lingurita sare de Himalaya
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1drojdie proaspata
    10 gr
  • 2apa
    200 ml
  • 3vin rosu
    2 linguri
  • 4faina
    300 gr
  • 5sare de Himalaya
    1 lingurita
  • 6ulei de masline
    2 linguri
Pentru topping:
  • 100 gr file de peste ton
  • 2 linguri porumb din conserva
  • 2 linguri masline negre
  • 1 lingura capere din conserva
  • 1 buc portocale
  • 50 gr parmezan
  • 1file de peste ton
    100 gr
  • 2porumb din conserva
    2 linguri
  • 3masline negre
    2 linguri
  • 4capere din conserva
    1 lingura
  • 5portocale
    1 buc
  • 6parmezan
    50 gr
In plus:
  • dupa gust ulei de masline
  • 1ulei de masline
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Set servire parmezan "Wien", 150 ml - Westmark
120 leiÎn stoc
Masina pentru razuit "Exklusiv" - Westmark
275 leiÎn stoc
Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Platou servire 49 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Platou 35 x 18 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Suport sticle vin, lemn de pin - Kesper
235 leiÎn stoc
Antipicurator vin cu dop - Kitchen Craft
29 leiÎn stoc
Palnie decantare vin, inox - Kitchen Craft
128 leiÎn stoc
Vin rosu, sec, editia 2020, 0,75L - PRIMUL
93 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.