Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rou Jia Mo vegan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rou Jia Mo vegan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rou Jia Mo vegan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Rou Jia Mo cunoscut ca si hamburger chinezesc este un preparat stradal delicios si foarte apreciat. La fel ca si hambugerul clasic se compune dintr-o chifla si umplutura. In mod traditional chiflele sunt umplute cu carne de porc. In aceasta reteta carnea de porc este inlocuita cu fasii de soia, fierte in sos caramel, ghimbir, sos de soia, sos de soia dark si condiment 5 spices. Fasiile fierte si imbibate cu sosul aromat sunt tocate impreuna cu ceapa verde si servite in chifla unsa cu ulei aromatizat cu chili. Un preparat delicios care te va incanta atat prin gust cat si prin textura, indiferenta daca esti sau nu vegan!

Rou Jia Mo vegan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Rou Jia Mo cunoscut ca si hamburger chinezesc este un preparat stradal delicios si foarte apreciat. La fel ca si hambugerul clasic se compune dintr-o chifla si umplutura. In mod traditional chiflele sunt umplute cu carne de porc. In aceasta reteta carnea de porc este inlocuita cu fasii de soia, fierte in sos caramel, ghimbir, sos de soia, sos de soia dark si condiment 5 spices. Fasiile fierte si imbibate cu sosul aromat sunt tocate impreuna cu ceapa verde si servite in chifla unsa cu ulei aromatizat cu chili. Un preparat delicios care te va incanta atat prin gust cat si prin textura, indiferenta daca esti sau nu vegan!

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 280 gr faina
  • 0.5 lingurita sare
  • 0.25 lingurita praf de copt
  • 0.75 lingurita drojdie instant
  • 140 ml apa
  • 10 ml ulei
  • 1faina
    280 gr
  • 2sare
    0.5 lingurita
  • 3praf de copt
    0.25 lingurita
  • 4drojdie instant
    0.75 lingurita
  • 5apa
    140 ml
  • 6ulei
    10 ml
Umplutura vegetariana
  • 200 gr soia texturata noodles
  • 0.5 lingura ulei
  • 15 gr ghimbir
  • 20 gr zahar
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura sos de soia dark
  • 4 buc ardei iute uscat
  • 1 lingurita condiment 5 spice
  • 200 ml apa
  • 30 gr frunze de ceapa verde
  • 1soia texturata noodles
    200 gr
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3ghimbir
    15 gr
  • 4zahar
    20 gr
  • 5sos de soia
    2 linguri
  • 6sos de soia dark
    1 lingura
  • 7ardei iute uscat
    4 buc
  • 8condiment 5 spice
    1 lingurita
  • 9apa
    200 ml
  • 10frunze de ceapa verde
    30 gr
Servire
  • dupa gust ulei aromatizat
  • 1ulei aromatizat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Bol mixare, inox, 36cm/14L - Ballarini
660 leiÎn stoc
Bol mixare, inox, 26cm/4L - Ballarini
345 leiÎn stoc
Bol, 27cm/4,5L - de Buyer
32 leiÎn stoc
Bol, 32cm/6L - de Buyer
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.