Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Tandoori, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2190 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Tandoori, la friteuza cu aer cald
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Tandoori, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2190 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Preparat specifc bucatariei indiene cu carne de pui marinata intr-un amestec de iaurt, ghimbir, usturoi si condimente. Traditional carnea este gatita in tandoor, un cuptor cilindric de lut, de unde vine si numele preparatului. In aceasta reteta pulpele inferioare de pui sunt coapte in friteuza cu aer cald. Carnea frageda si aromata, invelita de o crusta usor crocanta este perfecta pentru o masa savuroasa. Se poate servi cu paine naan, garnitura de orez, salata sau chutney, dupa preferinte.

Pui Tandoori, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Preparat specifc bucatariei indiene cu carne de pui marinata intr-un amestec de iaurt, ghimbir, usturoi si condimente. Traditional carnea este gatita in tandoor, un cuptor cilindric de lut, de unde vine si numele preparatului. In aceasta reteta pulpele inferioare de pui sunt coapte in friteuza cu aer cald. Carnea frageda si aromata, invelita de o crusta usor crocanta este perfecta pentru o masa savuroasa. Se poate servi cu paine naan, garnitura de orez, salata sau chutney, dupa preferinte.

Ingrediente

Portii:
  • 550 gr pulpe inferioare de pui
  • 50 gr iaurt
  • 25 gr pasta de ghimbir si usturoi
  • 1.5 lingurite boia dulce
  • 0.5 lingurita boia iute
  • 1 lingurita condiment Garam Masala
  • 0.5 lingurita turmeric macinat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 25 ml suc de lamaie
  • dupa gust ceapa rosie
  • dupa gust frunze de coriandru
  • 10 ml ulei
  • 1pulpe inferioare de pui
    550 gr
  • 2iaurt
    50 gr
  • 3pasta de ghimbir si usturoi
    25 gr
  • 4boia dulce
    1.5 lingurite
  • 5boia iute
    0.5 lingurita
  • 6condiment Garam Masala
    1 lingurita
  • 7turmeric macinat
    0.5 lingurita
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper macinat
    dupa gust
  • 10suc de lamaie
    25 ml
  • 11ceapa rosie
    dupa gust
  • 12frunze de coriandru
    dupa gust
  • 13ulei
    10 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.