Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid

(0)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef
Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid

(0)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef

Timp pregatire

25 minute

Timp preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru o versiune si mai luxoasa a acestui preparat, poti sa inlocuiesti crema de trufe cu 15 gr de trufe negre proaspat tocate marunt.

Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid

KitchenAid
( 0 )

Timp pregatire

25 minute

Timp preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Pentru o versiune si mai luxoasa a acestui preparat, poti sa inlocuiesti crema de trufe cu 15 gr de trufe negre proaspat tocate marunt.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Vitello tonnato
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc telina apio
  • 1 buc lamai
  • 600 gr file de vitel
  • 1 frunza foi de dafin
  • 2 catei usturoi
  • 0.5 l vin alb sec
  • 1 lingurita sare de mare
  • 0.5 l apa
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3telina apio
    1 buc
  • 4lamai
    1 buc
  • 5file de vitel
    600 gr
  • 6foi de dafin
    1 frunza
  • 7usturoi
    2 catei
  • 8vin alb sec
    0.5 l
  • 9sare de mare
    1 lingurita
  • 10apa
    0.5 l
Dressing
  • 200 gr peste ton din conserva
  • 4 buc file de ansoa
  • 2 linguri capere
  • 2 buc galbenus de ou
  • 0.5 buc suc de lamaie
  • 250 ml ulei de masline
  • 2 linguri crema Tartufata
  • dupa gust capere
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1peste ton din conserva
    200 gr
  • 2file de ansoa
    4 buc
  • 3capere
    2 linguri
  • 4galbenus de ou
    2 buc
  • 5suc de lamaie
    0.5 buc
  • 6ulei de masline
    250 ml
  • 7crema Tartufata
    2 linguri
  • 8capere
    dupa gust
  • 9piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Nota

produse recomandate

Oala Cocotte fonta 18 cm/1,7 l, Black - Staub
580 leiÎn stoc
Storcator citrice 14 cm, inox - Westmark
96 leiÎn stoc
Mini storcator citrice - Kitchen Craft
35 leiÎn stoc
Separator galbenus - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Farfurie 28 cm, Charcoal - Emile Henry
59 leiÎn stoc
Farfurie 28 cm, Oak - Emile Henry
59 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
38 leiÎn stoc
Storcator citrice, 100 W - Cuisinart
295 leiÎn stoc
Accesoriu presa citrice - KitchenAid
199 leiÎn stoc
Set 3 cilindri pentru MVSA - KitchenAid
399 leiÎn stoc
Vas Chistera 28 cm, Cherry - Staub
960 leiÎn stoc
Vas Chistera 28 cm, Grenadine - Staub
1090 leiÎn stoc
Bol ceramica 4,8 l, Empire Red - KitchenAid
394 leiÎn stoc
Separator galbenus oua - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Strecuratoare 16 cm - Zwilling
105 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1 - OXO
21 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!