Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui adobo

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

115 retete postate

gatesc.co
Chef
Pui adobo
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui adobo

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

115 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

hicken Adobo este un fel de mancare filipinez delicios, ce combina puiul cu un amestec de sos de soia, otet, usturoi, foi de dafin si piper negru. Puiul este marinat si apoi fiert lent intr-un sos savuros, cu o textura usor lipicioasa, oferindu-i o aroma intensa si un gust usor acrisor si sarat. Se serveste adesea cu orez alb si este perfect pentru o masa savuroasa si reconfortanta!

Pui adobo

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

hicken Adobo este un fel de mancare filipinez delicios, ce combina puiul cu un amestec de sos de soia, otet, usturoi, foi de dafin si piper negru. Puiul este marinat si apoi fiert lent intr-un sos savuros, cu o textura usor lipicioasa, oferindu-i o aroma intensa si un gust usor acrisor si sarat. Se serveste adesea cu orez alb si este perfect pentru o masa savuroasa si reconfortanta!

Ingrediente

Portii:
marinada
  • 0.5 cana sos de soia
  • 0.25 cana otet
  • 10 catei usturoi
  • 0.5 lingurita piper
  • 5 buc foi de dafin
  • 1sos de soia
    0.5 cana
  • 2otet
    0.25 cana
  • 3usturoi
    10 catei
  • 4piper
    0.5 lingurita
  • 5foi de dafin
    5 buc
alte ingrediente
  • 800 gr pulpe inferioare de pui
  • 50 ml ulei
  • 1 buc ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 cana apa
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita zahar
  • 1pulpe inferioare de pui
    800 gr
  • 2ulei
    50 ml
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5apa
    0.5 cana
  • 6piper boabe
    1 lingurita
  • 7zahar
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox, "Profi Plus" - WMF
199 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 6000MCT - Miyabi
995 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 16,5 cm, 800DP - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Cleste inox, 26cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
115 leiÎn stoc
Cleste silicon, 31 cm - Staub
72 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.