Muschi de vitel marinat in sos de rosii si gatit la cuptor, servit alaturi de orez Arborio cu mix de legume si stoc de gaina, gatit la cuptor. Gustos si sanatos!
Friptura de vitel in sos de rosii si vin rosu, pe pat de ceapa, usturoi si ardei gras, gatita lent in vas de fonta si servita alaturi de piure mixt de cartofi albi si dulci, asezonat cu unt rece si lapte fierbinte. O combinatie delicioasa de arome si texturi.
Coaste de vitel marinate la vid in mix de condimente, vin rosu si miere si gatite in vas de fonta cu ceapa, morcovi si usturoi si servite cu piure mazare cu crema de branza si unt si piure de cartofi cu lapte, unt si nucsoara.
Vinete umplute cu carne tocata de pulpa de vitel trasa la tigaie in unt cu ardei si ciuperci champignon brune si sos de rosii cu usturoi si gratinate cu mozzarella si servite cu orez Arborio cu sofran, curry si unt gatit la cuptor. Un pranz satios, gustos si sanatos.
Coaste de porc in sos de miere, soia, mix de condimente, usturoi, mustar si ketchup fierte si coapte la cuptor, alaturi de cartofi copti, crocanti, aromatizati cu ulei de masline, fulgi de chilli si patrunjel. Un preparat gustos, aspectuos si usor de facut.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!