Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu vitel, porc, vinete, dovlecel si busuioc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

964 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna cu vitel, porc, vinete, dovlecel si busuioc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu vitel, porc, vinete, dovlecel si busuioc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

964 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Lasagna reinterpretata cu sos bolognese din carne tocata din pulpa de vitel si porc, strat de vinete si dovlecel coapte, frunze fresh de busuioc si rumenita cu mix de mozarella si parmezan. O bunatate!

Lasagna cu vitel, porc, vinete, dovlecel si busuioc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Lasagna reinterpretata cu sos bolognese din carne tocata din pulpa de vitel si porc, strat de vinete si dovlecel coapte, frunze fresh de busuioc si rumenita cu mix de mozarella si parmezan. O bunatate!

Ingrediente

Portii:
sos bolognese
  • 500 gr pulpa de vitel
  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ceapa rosie
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 buc ardei galben
  • 1 legatura patrunjel
  • 500 ml sos de rosii
  • 500 ml apa
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1pulpa de vitel
    500 gr
  • 2pulpa de porc
    500 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4ceapa rosie
    1 buc
  • 5morcovi
    2 buc
  • 6ardei kapia
    1 buc
  • 7ardei galben
    1 buc
  • 8patrunjel
    1 legatura
  • 9sos de rosii
    500 ml
  • 10apa
    500 ml
  • 11usturoi
    3 catei
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper
    dupa gust
  • 14boia dulce
    1 lingurita
  • 15oregano uscat
    1 lingurita
  • 16busuioc uscat
    1 lingurita
  • 17cimbru uscat
    1 lingurita
extra
  • 2 buc dovlecei
  • 2 buc vinete
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 40 ml ulei de masline
  • 20 buc frunze de busuioc
  • 150 gr branza mozzarella
  • 50 gr parmezan
  • 6 buc foi de lasagna
  • 1dovlecei
    2 buc
  • 2vinete
    2 buc
  • 3oregano uscat
    2 lingurite
  • 4ulei de masline
    40 ml
  • 5frunze de busuioc
    20 buc
  • 6branza mozzarella
    150 gr
  • 7parmezan
    50 gr
  • 8foi de lasagna
    6 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Grey - Tiseco
29 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.