Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de curcan cu legume la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Adina Inspires

62 retete postate

gatesc.co
Chef
Friptura de curcan cu legume la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de curcan cu legume la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Adina Inspires

62 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Carne , Garnituri

Pregatire

40 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

O friptura frageda, aromata si suculenta, cu legume coapte si pline de gust - perfecta pentru un pranz sau o cina de familie.

Friptura de curcan cu legume la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Garnituri

Pregatire

40 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Carne , Garnituri
Adina Inspires
Chef
gatesc.co

Prezentare

O friptura frageda, aromata si suculenta, cu legume coapte si pline de gust - perfecta pentru un pranz sau o cina de familie.

Ingrediente

Portii:
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita boia dulce
  • praf de piper
  • praf de sare
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 buc cartofi
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc ceapa verde
  • 1 buc pulpa de curcan
  • 1 buc aripi de curcan
  • 1 buc ardei galben
  • 1 buc ardei gras verde
  • 1 buc ardei gras rosu
  • dupa gust rosii Cherry
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1oregano
    1 lingurita
  • 2boia dulce
    1 lingurita
  • 3piper
    praf de
  • 4sare
    praf de
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6ulei de masline
    100 ml
  • 7cartofi
    3 buc
  • 8morcovi
    1 buc
  • 9ceapa
    1 buc
  • 10ceapa verde
    2 buc
  • 11pulpa de curcan
    1 buc
  • 12aripi de curcan
    1 buc
  • 13ardei galben
    1 buc
  • 14ardei gras verde
    1 buc
  • 15ardei gras rosu
    1 buc
  • 16rosii Cherry
    dupa gust
  • 17rozmarin
    2 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Hartie de copt, 20m/38 cm - ALUFIX
21 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
38 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Staub
72 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 19,3 cm - OXO
49 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 7000D - Miyabi
835 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 17 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.