Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Schiaffoni umplute cu ricotta, spanac, parmezan si ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

999 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Schiaffoni umplute cu ricotta, spanac, parmezan si ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Schiaffoni umplute cu ricotta, spanac, parmezan si ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

999 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Paste schiaffoni umplute cu mix de ricotta, parmezan si spanac si ciuperci si coapte in sos de rosii cu ardei, usturoi, ulei de masline si busuioc. O bunatate!

Schiaffoni umplute cu ricotta, spanac, parmezan si ciuperci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Paste schiaffoni umplute cu mix de ricotta, parmezan si spanac si ciuperci si coapte in sos de rosii cu ardei, usturoi, ulei de masline si busuioc. O bunatate!

Ingrediente

Portii:
umplutura
  • 200 gr spanac congelat
  • 1 lingura ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1 catel usturoi
  • praf de nucsoara macinata
  • 200 gr branza Ricotta
  • 40 gr parmezan
  • 1 buc oua
  • 100 gr ciuperci Champignon
  • 1spanac congelat
    200 gr
  • 2ulei de masline
    1 lingura
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5nucsoara macinata
    praf de
  • 6branza Ricotta
    200 gr
  • 7parmezan
    40 gr
  • 8oua
    1 buc
  • 9ciuperci Champignon
    100 gr
sos
  • 250 ml suc de rosii si ardei
  • dupa gust busuioc
  • dupa gust oregano
  • 1 catel usturoi
  • 20 ml ulei de masline
  • 1suc de rosii si ardei
    250 ml
  • 2busuioc
    dupa gust
  • 3oregano
    dupa gust
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5ulei de masline
    20 ml
paste
  • 120 gr paste
  • 1.5 l apa
  • praf de sare
  • dupa gust frunze de busuioc
  • dupa gust parmezan
  • 1paste
    120 gr
  • 2apa
    1.5 l
  • 3sare
    praf de
  • 4frunze de busuioc
    dupa gust
  • 5parmezan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 35 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 46 cm - de Buyer
44 leiÎn stoc
Masina pentru razuit "Exklusiv" - Westmark
275 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.