Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Grisine cu salam si crema de branza

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

food therapy

2354 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Grisine cu salam si crema de branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Grisine cu salam si crema de branza

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

food therapy

2354 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Un aperitiv rapid.

Grisine cu salam si crema de branza

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Un aperitiv rapid.

Ingrediente

Portii:
  • 16 buc grisine
  • 16 felii salam uscat
  • 100 gr crema de branza
  • 0.25 lingurita usturoi pudra
  • 0.25 lingurita coaja de lamaie
  • 10 gr rucola
  • 1grisine
    16 buc
  • 2salam uscat
    16 felii
  • 3crema de branza
    100 gr
  • 4usturoi pudra
    0.25 lingurita
  • 5coaja de lamaie
    0.25 lingurita
  • 6rucola
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.