Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cuiburi din taitei Vermicelli cu carne tocata de curcan,bulgur si ceapa rosie prajita

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Cuiburi din taitei Vermicelli cu carne tocata de curcan,bulgur si ceapa rosie prajita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cuiburi din taitei Vermicelli cu carne tocata de curcan,bulgur si ceapa rosie prajita

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Dulceata cepei rosii imbratisata de carnea aomata in cuibulete delicate!

Cuiburi din taitei Vermicelli cu carne tocata de curcan,bulgur si ceapa rosie prajita

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Dulceata cepei rosii imbratisata de carnea aomata in cuibulete delicate!

Ingrediente

Portii:
  • praf de piper
  • dupa gust sare
  • 1 lingura boia dulce
  • 30 ml ulei de masline cu extract de trufe
  • 2 buc oua
  • 5 crengute de patrunjel
  • praf de oregano uscat
  • praf de cimbru uscat
  • praf de busuioc uscat
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei gras
  • 30 gr bulgur
  • 3 buc ceapa
  • 200 gr carne tocata de curcan
  • 100 gr taitei Vermicelli
  • 1piper
    praf de
  • 2sare
    dupa gust
  • 3boia dulce
    1 lingura
  • 4ulei de masline cu extract de trufe
    30 ml
  • 5oua
    2 buc
  • 6patrunjel
    5 crengute de
  • 7oregano uscat
    praf de
  • 8cimbru uscat
    praf de
  • 9busuioc uscat
    praf de
  • 10radacina de patrunjel
    1 buc
  • 11morcovi
    1 buc
  • 12ardei gras
    1 buc
  • 13bulgur
    30 gr
  • 14ceapa
    3 buc
  • 15carne tocata de curcan
    200 gr
  • 16taitei Vermicelli
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.