Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Escalop din carne de pasare

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Escalop din carne de pasare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Escalop din carne de pasare

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Conform DEX , escalopul este un preparat culinar facut din bucati subtiri de muschi de vitel sau din peste. Dar noi romanii suntem foarte inventivi si il facem si din carne de porc sau pasare, cum l-am facut eu. Este o reteta usor de preparat, rapida si mai ales gustoasa, cu un sos savuros, care nu ai mai vrea sa se termine niciodata.

Escalop din carne de pasare

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Conform DEX , escalopul este un preparat culinar facut din bucati subtiri de muschi de vitel sau din peste. Dar noi romanii suntem foarte inventivi si il facem si din carne de porc sau pasare, cum l-am facut eu. Este o reteta usor de preparat, rapida si mai ales gustoasa, cu un sos savuros, care nu ai mai vrea sa se termine niciodata.

Ingrediente

Portii:
  • 5 buc pulpe de pui
  • 30 gr unt
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 150 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1 buc ceapa
  • 3 buc ardei kapia
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 200 ml supa de pui
  • 1 lingura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1pulpe de pui
    5 buc
  • 2unt
    30 gr
  • 3pasta de gogosari
    2 linguri
  • 4vin alb
    150 ml
  • 5mustar
    1 lingura
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7faina
    2 linguri
  • 8ceapa
    1 buc
  • 9ardei kapia
    3 buc
  • 10smantana pentru gatit
    200 ml
  • 11supa de pui
    200 ml
  • 12patrunjel
    1 lingura
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 11:21
Gustos
Foarte gustos!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Tania
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:53
Escalop din carne de pasare
Un meniu iubit de toate vârstele..! Mulțumim dragă Sidy..!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:55
Deliciu
Am vacut de vitel dar trebuie sa incerc si cu pui pentru ca ne place!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.