Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine integrala cu secara si chimen

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paine integrala cu secara si chimen
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine integrala cu secara si chimen

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora 35 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

O painica sanatoasa si foarte gustoasa... Chimenul se combina perfect cu secara...

Paine integrala cu secara si chimen

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 35 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ruxy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O painica sanatoasa si foarte gustoasa... Chimenul se combina perfect cu secara...

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr faina integrala
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita miere
  • 500 gr faina de secara
  • 14 gr drojdie uscata
  • 1 lingurita chimen
  • 550 ml apa
  • 100 ml ulei de masline
  • 1faina integrala
    500 gr
  • 2sare
    2 lingurite
  • 3miere
    1 lingurita
  • 4faina de secara
    500 gr
  • 5drojdie uscata
    14 gr
  • 6chimen
    1 lingurita
  • 7apa
    550 ml
  • 8ulei de masline
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.