Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine cu faina spelta si maia naturala - By KitchenAid

Bucatarie internationala
(0 recenzii)
0 au gatit-o | 0 au salvat-o la favorite | 1 poza

Postata de: Chef KitchenAid

Painea din aluat cu maia este facuta folosind o maia care trebuie lasata la fermentat cateva zile, rezultand aroma caracteristica acra. Maiaua ramasa din aceasta reteta poate fi tinuta in frigider si folosita din nou. Ca sa faci asta, amesteca 125 ml apa si 125 gr faina pentru paine in maia si lasa-o la fermentat la temperatura camerei timp de 12-24 ore inainte sa o folosesti sau sa o pui la frigider.

Dificultate
Usoara

Portii
4

Gata in
3 zile 15 minute

Pregatire
15 minute

Preparare
3 zile

Ingrediente

Portii: 4

375 gr faina spelta integrala

250 gr faina alba

8 gr sare

12 gr drojdie uscata

475 ml apa


Mod de preparare

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

Recenzii

Nota generală


0.00 din 0 recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Ai gătit rețeta?

Spune-ți părerea despre această rețetă

Acordă o notă

Nu exista nici o recenzie pentru acest filtru.