Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cornuri cu faina de secara si bere, umplute cu crema din salam de Sibiu

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

food therapy

2357 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cornuri cu faina de secara si bere, umplute cu crema din salam de Sibiu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cornuri cu faina de secara si bere, umplute cu crema din salam de Sibiu

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

food therapy

2357 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cornuri ideale cand vrei de toate intr-o singura imbucatura.

Cornuri cu faina de secara si bere, umplute cu crema din salam de Sibiu

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cornuri ideale cand vrei de toate intr-o singura imbucatura.

Ingrediente

Portii:
  • 330 gr faina
  • 125 gr faina de secara
  • 55 gr unt
  • 20 gr zahar
  • 500 ml bere blonda
  • 1.25 lingurite sare
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2 buc oua
  • 90 gr salam de Sibiu
  • 0.5 lingura mustar
  • 50 gr branza mozzarella
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1faina
    330 gr
  • 2faina de secara
    125 gr
  • 3unt
    55 gr
  • 4zahar
    20 gr
  • 5bere blonda
    500 ml
  • 6sare
    1.25 lingurite
  • 7drojdie uscata
    7 gr
  • 8oua
    2 buc
  • 9salam de Sibiu
    90 gr
  • 10mustar
    0.5 lingura
  • 11branza mozzarella
    50 gr
  • 12boia dulce
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 10 cm - Zokura
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/89407115-d406-4786-b4e7-a94b6e55627b.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 25, 02:07
delicioase!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 05:53
De mult timp vreau sa fac si eu.Cred ca m-ati convins
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:38
o umplutura interesanta
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.