Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Crumble de pastarnac cu sos de hrean si cimbru

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Crumble de pastarnac cu sos de hrean si cimbru
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Crumble de pastarnac cu sos de hrean si cimbru

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pastarnac copt in crusta de sare, cu sos de hrean si crusta din fulgi de ovaz si parmezan.

Crumble de pastarnac cu sos de hrean si cimbru

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pastarnac copt in crusta de sare, cu sos de hrean si crusta din fulgi de ovaz si parmezan.

Ingrediente

Portii:
  • 60 gr sare de mare
  • 250 gr faina
  • 15 gr cimbru
  • 125 ml apa
  • 8 buc pastarnac
  • 400 ml lapte
  • 249 ml smantana pentru gatit
  • 3 linguri sos de hrean
  • 150 gr faina integrala
  • 60 gr fulgi de ovaz
  • 120 gr unt
  • 40 gr branza Parmigiano-Reggiano
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1sare de mare
    60 gr
  • 2faina
    250 gr
  • 3cimbru
    15 gr
  • 4apa
    125 ml
  • 5pastarnac
    8 buc
  • 6lapte
    400 ml
  • 7smantana pentru gatit
    249 ml
  • 8sos de hrean
    3 linguri
  • 9faina integrala
    150 gr
  • 10fulgi de ovaz
    60 gr
  • 11unt
    120 gr
  • 12branza Parmigiano-Reggiano
    40 gr
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Feliator aluat "Gentle", 17,6 cm - Westmark
26 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Presa pentru aluat - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Rola decupare aluat, plastic - Westmark
55 leiÎn stoc
Decojitor din inox, 21 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
350 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:52
Foarte interesant
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.