Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Risotto cu dovleac, galbiori si alune de padure - By Staub

(0)
chef profile img

Staub

75 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Risotto cu dovleac, galbiori si alune de padure - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Risotto cu dovleac, galbiori si alune de padure - By Staub

(0)
chef profile img

Staub

75 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Timp pregatire

10 minute

Timp preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Unui risotto ca la carte nu trebuie sa-i lipseasca un ingredient esential: rabdarea de a-i fi aproape pe tot parcursul gatirii si de a amesteca in el neincetat. Capricios ca un italiano vero, dar absolut fermecator ca un casanova in compania triunghiului tomnatic dovleac-galbiori-alune de padure.

Risotto cu dovleac, galbiori si alune de padure - By Staub

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Unui risotto ca la carte nu trebuie sa-i lipseasca un ingredient esential: rabdarea de a-i fi aproape pe tot parcursul gatirii si de a amesteca in el neincetat. Capricios ca un italiano vero, dar absolut fermecator ca un casanova in compania triunghiului tomnatic dovleac-galbiori-alune de padure.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 buc ceapa
  • 350 gr orez Arborio
  • 300 gr dovleac
  • 120 ml vin alb sec
  • 1.5 l supa de pui
  • 60 gr unt
  • 120 gr parmezan
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 50 gr alune de padure
  • 200 gr ciuperci galbiori
  • 15 crengute de chives
  • 1ulei de masline
    2 linguri
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3orez Arborio
    350 gr
  • 4dovleac
    300 gr
  • 5vin alb sec
    120 ml
  • 6supa de pui
    1.5 l
  • 7unt
    60 gr
  • 8parmezan
    120 gr
  • 9sare de mare
    dupa gust
  • 10piper negru macinat
    dupa gust
  • 11alune de padure
    50 gr
  • 12ciuperci galbiori
    200 gr
  • 13chives
    15 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!