Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui a la Basque

(10)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Pui a la Basque
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui a la Basque

(10)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

1 ora

Favorita de

14 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta emblematica a Tarii Bascilor din nordul Spaniei, puiul Basquaise este un preparat invaluit in cele mai apetisante culori si condimentat exact atat cat este nevoie. O tocanita foarte aromata, potrivita pentru zilele racoroase.

Pui a la Basque

( 10 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

14 bucatari

Dificultate

Usoara

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

O reteta emblematica a Tarii Bascilor din nordul Spaniei, puiul Basquaise este un preparat invaluit in cele mai apetisante culori si condimentat exact atat cat este nevoie. O tocanita foarte aromata, potrivita pentru zilele racoroase.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 buc pulpe superioare de pui
  • 200 gr rosii
  • 120 ml vin alb
  • 100 gr masline
  • 1 buc ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 buc ardei gras
  • 0.5 buc ardei gras
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia afumata
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper
  • 1ulei de masline
    2 linguri
  • 2pulpe superioare de pui
    4 buc
  • 3rosii
    200 gr
  • 4vin alb
    120 ml
  • 5masline
    100 gr
  • 6ceapa
    1 buc
  • 7usturoi
    1 catel
  • 8ardei gras
    0.5 buc
  • 9ardei gras
    0.5 buc
  • 10cimbru uscat
    1 lingurita
  • 11boia afumata
    1 lingurita
  • 12patrunjel
    0.5 legatura
  • 13sare
    1 dupa gust
  • 14piper
    1 dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

produse recomandate

Presa usturoi "Biopress" - Westmark
39 leiÎn stoc
Tocator plastic, 40,5 x 24,5 cm - Kesper
45 leiÎn stoc
Sticla ulei/otet 300 ml - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm  5000MCD - Miyabi
2390 leiÎn stoc

Recenzii (10)

5.00
10 recenzii
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Oana Ramona
Oana Ramona
 | gatesc.co Mini Chef  |  acum un an

Sigur as manca asa ceva

0
0 comentarii
Traian
Traian
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

prezentare de top

0
0 comentarii
Gabriel
Gabriel
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

woww

delicios o sa incerc
0
0 comentarii
Emilia fotografiaza
Emilia fotografiaza
 | gatesc.co Legend Chef  |  acum un an

Arata maxim!

Super prezentare si super reteta!
0
0 comentarii
Cristian05
Cristian05
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Arata super!

0
0 comentarii
Eufrosina
Eufrosina
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Ce bine arata!

0
0 comentarii
Vali
Vali
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

O reteta interesanta! Imi place!

0
0 comentarii
Cristinutsa
Cristinutsa
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Delicios!

0
0 comentarii
Sidy
Sidy
 | gatesc.co Chef  |  acum 2 ani

O nebunie

Exact pe gustul meu! Pot sa vin la o portie?
0
0 comentarii
Ancutsa
Ancutsa
 | gatesc.co Legend Chef  |  acum 2 ani

Apetisant si foarte gustos!

0
0 comentarii