Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sfogliatelle

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Sfogliatelle
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sfogliatelle

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Foi crocante de aluat, cu o umplutura din gris si branza Ricotta. Un produs de patiserie specific bucatariei italiene.

Sfogliatelle

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Foi crocante de aluat, cu o umplutura din gris si branza Ricotta. Un produs de patiserie specific bucatariei italiene.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 360 gr faina
  • 0.75 cana faina din grau dur
  • 0.5 lingurita sare
  • 230 ml apa
  • 100 gr unt
  • 100 gr untura
  • 1faina
    360 gr
  • 2faina din grau dur
    0.75 cana
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4apa
    230 ml
  • 5unt
    100 gr
  • 6untura
    100 gr
Umplutura
  • 0.6 cana gris de grau
  • 0.5 cana lapte
  • 0.5 cana apa
  • 0.5 cana zahar
  • 400 gr branza Ricotta
  • 60 gr coaja de portocala confiata
  • 1 lingura coaja de portocala
  • 2 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita apa de flori de portocal
  • 0.25 lingurita scortisoara macinata
  • 1gris de grau
    0.6 cana
  • 2lapte
    0.5 cana
  • 3apa
    0.5 cana
  • 4zahar
    0.5 cana
  • 5branza Ricotta
    400 gr
  • 6coaja de portocala confiata
    60 gr
  • 7coaja de portocala
    1 lingura
  • 8galbenus de ou
    2 buc
  • 9apa de flori de portocal
    1 lingurita
  • 10scortisoara macinata
    0.25 lingurita
Decor
  • dupa gust zahar pudra
  • 1zahar pudra
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de facut paste - Zokura
175 leiÎn stoc
Feliator aluat "Gentle", 17,6 cm - Westmark
26 leiÎn stoc
Presa pentru aluat - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Spatula pentru prajituri, 22 cm - Westmark
11 leiÎn stoc
Spatula din plastic, alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
350 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
30 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 03:59
Foarte frumoase si bune!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.