Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ardei umpluti - By Staub

(*)(*)(*)(*)(*) (9)
 chef profile img

Staub

95 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Ardei umpluti - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ardei umpluti - By Staub

(*)(*)(*)(*)(*) (9)
chef profile img

Staub

95 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

9 bucatari

Dificultate

Usoara

Fara pretentii speciale de preparare si foarte gustosi, ardeii umpluti sunt populari si in bucataria romaneasca. Daca ai drum la piata, nu strica sa iei si cativa ardei, sa incerci reteta pe care ti-o propunem. Are un ceva al ei care merita gustat. ;)

Ardei umpluti - By Staub

(*)(*)(*)(*)(*) ( 9 )

Pregatire

15 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

9 bucatari

Dificultate

Usoara

Staub
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Fara pretentii speciale de preparare si foarte gustosi, ardeii umpluti sunt populari si in bucataria romaneasca. Daca ai drum la piata, nu strica sa iei si cativa ardei, sa incerci reteta pe care ti-o propunem. Are un ceva al ei care merita gustat. ;)

Ingrediente

Portii:
  • 6 buc ardei gras
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc telina
  • 2 catei usturoi
  • 230 gr carne tocata de pui
  • 1.5 cani orez
  • 0.25 cana seminte de pin
  • 2 linguri patrunjel
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper
  • 1ardei gras
    6 buc
  • 2ulei de masline
    1 lingura
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4telina
    1 buc
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6carne tocata de pui
    230 gr
  • 7orez
    1.5 cani
  • 8seminte de pin
    0.25 cana
  • 9patrunjel
    2 linguri
  • 10sare
    1 dupa gust
  • 11piper
    1 dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, inox, 7-Ply, 30cm/4,8L - Demeyere
980 leiÎn stoc
Lingura pentru gatit 28,2 cm - Westmark
48 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Basil  - Staub
990 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 26cm/5,2L, Dark Blue - Staub
1390 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Black - Staub
895 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 24cm/3,8L, Basil - Staub
1190 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Cherry  - Staub
895 leiÎn stoc
Oala electrica pentru orez, 500W - Cuisinart
365 leiÎn stoc

Recenzii (9)

4.56
(*)(*)(*)(*)(*)
9 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (8)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (1)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
gaby
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 03:05
splendid
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Gabriel
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 09:28
cei mai buni
gustosi
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Utilizator KitchenShop
Bucatar amator
(*)( )( )( )( )
apr. 20, 12:55
ARDEI UMPLUTI
Sunt curioasa cine a gaits-o asa pt ca nu are pic de apa sau bulion.??? Nu se ard ardeii in oală 45 de min??
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 05:03
Frumos colorati si gustosi!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 03:06
Arata divin!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 10:50
Buni, buni!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 11:29
Arata super!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Geta
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 09:17
Ce superb arata!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 19, 09:45
Deliciosi
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.