Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de rata cu sos de prune rosii si anason - By KitchenAid

(1)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef
Piept de rata cu sos de prune rosii si anason - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de rata cu sos de prune rosii si anason - By KitchenAid

(1)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef

Timp pregatire

5 minute

Timp preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Cred ca prunele sunt subestimate ca si fructe, asa ca aici le-am combinat cu arome asiatice ca sa rezulte un sos parfumat pentru aceasta carne de rata grasa. Pentru o schimbare, inlocuieste prunele cu alte fructe dulci si acrisoare, cum ar fi ciresele, caisele, zmeura, portocalele... sau foloseste prune galbene.

Piept de rata cu sos de prune rosii si anason - By KitchenAid

( 1 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

5 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Cred ca prunele sunt subestimate ca si fructe, asa ca aici le-am combinat cu arome asiatice ca sa rezulte un sos parfumat pentru aceasta carne de rata grasa. Pentru o schimbare, inlocuieste prunele cu alte fructe dulci si acrisoare, cum ar fi ciresele, caisele, zmeura, portocalele... sau foloseste prune galbene.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 50 gr unt
  • 2 buc salota
  • 2 catei usturoi
  • 1 buc ghimbir
  • 500 gr prune rosii
  • 3 buc anason
  • 50 gr zahar brun
  • 100 ml suc de clementine
  • praf de fulgi de chilli
  • 700 gr piept de rata
  • dupa gust taitei de orez
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1unt
    50 gr
  • 2salota
    2 buc
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4ghimbir
    1 buc
  • 5prune rosii
    500 gr
  • 6anason
    3 buc
  • 7zahar brun
    50 gr
  • 8suc de clementine
    100 ml
  • 9fulgi de chilli
    praf de
  • 10piept de rata
    700 gr
  • 11taitei de orez
    dupa gust
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

produse recomandate

Cratita 22 cm/4 l "Apollo", inox - Demeyere
538 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24 cm/4,1 L - AMT Gastroguss
310 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Tocator plastic, 40,5 x 24,5 cm - Kesper
45 leiÎn stoc
Vas cu capac din fonta, 20 cm - Staub
580 leiÎn stoc

Recenzii (1)

4.00
1 recenzie
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Arta Gustului
Arta Gustului
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Bun!

Combinatia de fructe-carne este extraordinara! Personal iubesc aceste combinatii. Fiind unguroaica, am crescut cu ele. Felicitari!
0
0 comentarii