Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschiulet de porc afumat in casa

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Muschiulet de porc afumat in casa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschiulet de porc afumat in casa

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

35 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Muschiulet de porc afumat in casa

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 2 frunze foi de dafin
  • 10 gr piper
  • 5 gr piper negru
  • 5 crengute de rozmarin
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust ulei de masline
  • 5 catei usturoi
  • 2 crengute de cimbru
  • 10 gr piper rosu boabe
  • 600 ml vin alb
  • dupa gust boia
  • 2 buc muschi de porc
  • 1foi de dafin
    2 frunze
  • 2piper
    10 gr
  • 3piper negru
    5 gr
  • 4rozmarin
    5 crengute de
  • 5sare de mare
    dupa gust
  • 6ulei de masline
    dupa gust
  • 7usturoi
    5 catei
  • 8cimbru
    2 crengute de
  • 9piper rosu boabe
    10 gr
  • 10vin alb
    600 ml
  • 11boia
    dupa gust
  • 12muschi de porc
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.