Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine de casa umpluta

(1)
chef profile img

Ancutsa

593 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paine de casa umpluta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine de casa umpluta

(1)
chef profile img

Ancutsa

593 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

2 ore

Timp preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Daca nu aveti o paine cumparata, mai veche, o puteti face chiar dumneavoastra, in casa, iar apoi o puteti umple cu ce va place. Eu am ales sa fac o paine de casa, cu mirodenii, coapta, apoi umpluta cu pastrama, masline, branza de burduf, telemea de vaca si cascaval si coapta din nou. Chiar daca veti sta mai mult in bucatarie, va asigur ca e mult mai gustoasa! E tocmai buna de luat in excursii cu familia sau prietenii.

Paine de casa umpluta

( 1 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

2 ore

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Daca nu aveti o paine cumparata, mai veche, o puteti face chiar dumneavoastra, in casa, iar apoi o puteti umple cu ce va place. Eu am ales sa fac o paine de casa, cu mirodenii, coapta, apoi umpluta cu pastrama, masline, branza de burduf, telemea de vaca si cascaval si coapta din nou. Chiar daca veti sta mai mult in bucatarie, va asigur ca e mult mai gustoasa! E tocmai buna de luat in excursii cu familia sau prietenii.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr faina
  • 10 gr drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • varf de cutit cimbru uscat
  • varf de cutit oregano uscat
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos de rosii
  • 100 gr pastrama
  • dupa gust masline negre
  • dupa gust branza de burduf
  • 100 gr telemea de vaca
  • dupa gust cascaval
  • 1faina
    400 gr
  • 2drojdie uscata
    10 gr
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4cimbru uscat
    varf de cutit
  • 5oregano uscat
    varf de cutit
  • 6ulei
    2 linguri
  • 7sos de rosii
    2 linguri
  • 8pastrama
    100 gr
  • 9masline negre
    dupa gust
  • 10branza de burduf
    dupa gust
  • 11telemea de vaca
    100 gr
  • 12cascaval
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

produse recomandate

Forma de copt, 20 cm, otel - Kitchen Craft
68 leiÎn stoc
Tocator paine, 42 x 28 cm - Kesper
69 leiÎn stoc
Inel pentru paine, 16 cm, inox - de Buyer
75 leiÎn stoc
Cutit pentru paine 19 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Racleta pentru aluat - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Vas pentru paine 30 cm, Burgundy - Emile Henry
299 leiÎn stoc
Bol mixare 2,5 l - Westmark
25 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului 15 cm - Vitesse
39 leiÎn stoc
Platou servire bambus, 25 cm - Kesper
28 leiÎn stoc
Razatoare 23 cm - Kitchen Craft
94 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
1 recenzie
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Cristinutsa
Cristinutsa
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Tare buna!

1
1 comentarii