Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sarmale cu costita afumata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Sarmale cu costita afumata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sarmale cu costita afumata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sarmale cu costita afumata

Sarmale cu costita afumata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

antonie.ana
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Sarmale cu costita afumata

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg carne tocata
  • 4 buc ceapa
  • 2 legaturi marar
  • 50 gr orez
  • 1 buc oua
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 30 ml ulei
  • 1 buc varza
  • 500 gr coaste afumate de porc
  • dupa gust marar uscat
  • 1 buc foi de dafin
  • 1carne tocata
    1 kg
  • 2ceapa
    4 buc
  • 3marar
    2 legaturi
  • 4orez
    50 gr
  • 5oua
    1 buc
  • 6piper
    dupa gust
  • 7sare
    dupa gust
  • 8ulei
    30 ml
  • 9varza
    1 buc
  • 10coaste afumate de porc
    500 gr
  • 11marar uscat
    dupa gust
  • 12foi de dafin
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.