Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa crema de rosii cu ghimbir si crutoane picante de naut

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

FromFridgePlate

22 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Supa crema de rosii cu ghimbir si crutoane picante de naut
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa crema de rosii cu ghimbir si crutoane picante de naut

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

FromFridgePlate

22 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Ce am mai gasit astazi in frigider? Conserva de naut, de la care am folosit ieri zeama-aquafaba, care era musai de pregatit astazi. Plecand de la acest aliment, am zis ca de hummus nu am pofta, asa ca m-am gandit sa le transform in niste crutoane cruncky, foarte aromate. Daca avem crutoane, atunci ne lipseste o supa crema delicioasa, care merge de minune asezonata cu gusturi #orientale. Asa ca am ajuns sa fac o supa crema de rosii cu ghimbir, ca sa pastrez linia aromelor orientale. Nu mi-am imaginat ca poate fi asa gustoasa, spicy, usor dulce-acrisoara combinatia dintre rosie si ghimbir. Zis si facut, in 45 de minute aveam gata supa crema, pe care am lasat-o ceva mai mult la fiert, ca sa isi elibereze toate aromele. O consider o varianta #vegan pentru o cina usoara, de seara calduroasa de primavara.

Supa crema de rosii cu ghimbir si crutoane picante de naut

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Prezentare

Ce am mai gasit astazi in frigider? Conserva de naut, de la care am folosit ieri zeama-aquafaba, care era musai de pregatit astazi. Plecand de la acest aliment, am zis ca de hummus nu am pofta, asa ca m-am gandit sa le transform in niste crutoane cruncky, foarte aromate. Daca avem crutoane, atunci ne lipseste o supa crema delicioasa, care merge de minune asezonata cu gusturi #orientale. Asa ca am ajuns sa fac o supa crema de rosii cu ghimbir, ca sa pastrez linia aromelor orientale. Nu mi-am imaginat ca poate fi asa gustoasa, spicy, usor dulce-acrisoara combinatia dintre rosie si ghimbir. Zis si facut, in 45 de minute aveam gata supa crema, pe care am lasat-o ceva mai mult la fiert, ca sa isi elibereze toate aromele. O consider o varianta #vegan pentru o cina usoara, de seara calduroasa de primavara.

Ingrediente

Portii:
Supa crema
  • 400 gr rosii pasate
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ghimbir
  • 2 buc telina apio
  • 4 catei usturoi
  • 10 frunze busuioc
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1rosii pasate
    400 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3ghimbir
    1 buc
  • 4telina apio
    2 buc
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6busuioc
    10 frunze
  • 7suc de rosii
    250 ml
  • 8sare
    1 dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
Crutoane de naut
  • 250 gr naut din conserva
  • dupa gust ciocolata amaruie cu menta
  • dupa gust paprika afumata dulce
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1naut din conserva
    250 gr
  • 2ciocolata amaruie cu menta
    dupa gust
  • 3paprika afumata dulce
    dupa gust
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Elena
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:29
imi place
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.