Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Biscuiti cu chimen

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Biscuiti cu chimen
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Biscuiti cu chimen

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Tare dragi ne sunt acesti biscuiti! Nu doar forma este motivul, ci si gustul.

Biscuiti cu chimen

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tare dragi ne sunt acesti biscuiti! Nu doar forma este motivul, ci si gustul.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 200 gr faina
  • 5 gr praf de copt
  • 1 buc galbenus de ou
  • 200 gr branza
  • dupa gust chimen
  • 50 gr osanza
  • 1faina
    200 gr
  • 2praf de copt
    5 gr
  • 3galbenus de ou
    1 buc
  • 4branza
    200 gr
  • 5chimen
    dupa gust
  • 6osanza
    50 gr
Extra
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1galbenus de ou
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 20, 09:14
Arata genial,acum ma duc sa fac!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.