Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bulgur cu ciuperci, branza Feta si marar

(0)
chef profile img

food therapy

1633 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bulgur cu ciuperci, branza Feta si marar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bulgur cu ciuperci, branza Feta si marar

(0)
chef profile img

food therapy

1633 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Chimionul, mararul, cimbrul si otetul balsamic se combina perfect cu ingredientele principale si creeaza o explozie de arome. Se poate servi ca si garnitura sau ca fel principal, alaturi de o salata verde.

Bulgur cu ciuperci, branza Feta si marar

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Chimionul, mararul, cimbrul si otetul balsamic se combina perfect cu ingredientele principale si creeaza o explozie de arome. Se poate servi ca si garnitura sau ca fel principal, alaturi de o salata verde.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 150 gr bulgur
  • 250 ml apa
  • 60 ml ulei de masline
  • 1 buc ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita seminte de chimion
  • 400 gr ciuperci Champignon
  • 2 linguri cimbru
  • 2 linguri otet balsamic
  • 10 gr marar
  • 60 gr branza Feta
  • 1 lingurita fulgi de chilli
  • 1 lingurita sare
  • dupa gust piper
  • 1bulgur
    150 gr
  • 2apa
    250 ml
  • 3ulei de masline
    60 ml
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5usturoi
    1 catel
  • 6seminte de chimion
    1 lingurita
  • 7ciuperci Champignon
    400 gr
  • 8cimbru
    2 linguri
  • 9otet balsamic
    2 linguri
  • 10marar
    10 gr
  • 11branza Feta
    60 gr
  • 12fulgi de chilli
    1 lingurita
  • 13sare
    1 lingurita
  • 14piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

produse recomandate

Tigaie 28 cm "ALBA" - Ballarini
340 leiÎn stoc
Platou servire bambus, 25 cm - Kesper
28 leiÎn stoc
Strecuratoare pentru orez - OXO
60 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Tocator bambus, 25 x 18,5 cm - Zwilling
89 leiÎn stoc
Tocator plastic, 31,5 x 20 cm - Kesper
30 leiÎn stoc
Presa usturoi - Kitchen Craft
99 leiÎn stoc
Presa usturoi 18 cm metal - OXO
98 leiÎn stoc
Vas cu capac din fonta, 20 cm - Staub
580 leiÎn stoc
Tigaie 30 cm "RIALTO" - Ballarini
180 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!