Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piersici la gratar cu branza de capra

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Piersici la gratar cu branza de capra
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piersici la gratar cu branza de capra

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Timp pregatire

5 minute

Timp preparare

10 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Romanul ar pune orice (bucata de carne) pe gratar, dar cand ii spui de piersici sau orice alt fruct, se uita la tine cu mare indoiala. Pana la urma care-i rolul gratarului in toata aceasta poveste? Caramelizeaza zaharurile din piersica, intensifica dulceata si aroma naturala si va mirosi a piersici peste tot. Si dupa aceea poti sa le folosesti la orice: gustare, salata, garnitura, sau desert. Nu ma crezi? Incearca-le langa o inghetata de vanilie si o sa ai cel mai spectaculos desert al verii, gata in 10 minute. Serveste-le langa diverse branzeturi: branza cremoasa de capra, crema de mascarpone, gorgonzola, brie sau in salata alaturi de halloumi. Vrei carne? Incerca-le alaturi de prosciutto sau piept de rata.

Piersici la gratar cu branza de capra

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
iunie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

5 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Oana Ramona
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Romanul ar pune orice (bucata de carne) pe gratar, dar cand ii spui de piersici sau orice alt fruct, se uita la tine cu mare indoiala. Pana la urma care-i rolul gratarului in toata aceasta poveste? Caramelizeaza zaharurile din piersica, intensifica dulceata si aroma naturala si va mirosi a piersici peste tot. Si dupa aceea poti sa le folosesti la orice: gustare, salata, garnitura, sau desert. Nu ma crezi? Incearca-le langa o inghetata de vanilie si o sa ai cel mai spectaculos desert al verii, gata in 10 minute. Serveste-le langa diverse branzeturi: branza cremoasa de capra, crema de mascarpone, gorgonzola, brie sau in salata alaturi de halloumi. Vrei carne? Incerca-le alaturi de prosciutto sau piept de rata.
iunie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc piersici
  • 30 gr nuci
  • 1 lingura sos de curmale
  • 30 gr branza de capra
  • 1 lingurita melasa de rodie
  • 1piersici
    4 buc
  • 2nuci
    30 gr
  • 3sos de curmale
    1 lingura
  • 4branza de capra
    30 gr
  • 5melasa de rodie
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Set tocator si foi de tocat, 5 piese - Kesper
190 leiÎn stoc
Cutit legume, 12,5 cm - Kitchen Craft
27 leiÎn stoc
Tocator 40 x 24 cm, acacia - Kesper
55 leiÎn stoc
Tocator 40 x 26 cm, acacia - Kesper
49 leiÎn stoc
Tocator 29 x 14 cm, acacia - Kesper
28 leiÎn stoc
Grill fonta, 22x15 cm - LAVA
120 leiÎn stoc
Grill fonta, 22x15 cm, cu suport - LAVA
220 leiÎn stoc
Tava grill, 26x26cm, cu suport din lemn - LAVA
260 leiÎn stoc
Tava grill patrata, 24x24 cm - LAVA
185 leiÎn stoc
Tigaie grill, fonta, 22 cm, Black - Staub
380 leiÎn stoc
Tigaie grill 26 cm, Graphite Grey - Staub
490 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )
Toate
Utile
Gatite
Bianca (*)(*)(*)(*)(*)
Bianca
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar pasionat  |  acum un an

ce combinatie reusita!

0
0 comentarii

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.